Livrari si retur

Cum se face livrarea?

Livrarea se face prin curierat rapid.

Cat costa livrarea?

Livrarea este GRATUITA pentru coletele livrate in Romania. Pentru alte tari costul va fi comunicat la confirmarea comenzii.

In cat timp imi vor fi livrate produsele pe care le-am comandat?

Pentru livrare sunt necesare, de regula, 1-4 zile lucratoare de la comanda.
Livrarea se face prin curierat rapid, iar in momentul in care comanda este expediata vei primi o notificare automata pe adresa ta de e-mail.

Schimb si retur

Daca ai comandat un produs de la Framboise care nu ti se potriveste sau nu iti place, il poti returna in termen de maximum 14 zile de la primire, prin curier rapid (nu prin Posta Romana). 

Citeste cu atentie informatiile de mai jos pentru a returna un produs:

Inainte de a comanda orice produs, te rugam sa verifici cu atentie produsul pe site. In pagina de descriere a produsului vei gasi toate informatiile necesare. In cazul in care doresti mai multe informatii, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon sau la adresa de email office@framboise.ro.

Daca totusi trebuie sa returnezi un produs, acesta trebuie returnat in conditii bune, in ambalajul original, cu eticheta si nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau uzura. Daca aceste criterii nu sunt indeplinite, din pacate nu iti vom putea accepta returul, iar produsele iti pot fi reexpediate.

Atunci cand produsul returnat ajunge la noi, iti vom trimite un email de confirmare.

Iti vom inapoia contravaloarea produsului (nu uita ca returnarea produselor se face pe cheltuiala ta), in contul tau, in termen de maximum 14 zile de la data la care ai primit confirmarea pe email a faptului ca produsul a ajuns la noi.


Mergi sus