haine asimetrice

Începând cu anul 2009, când au început să apară primele colecții de articole asimetrice pe podium, aceste piese vestimentare au devenit din ce în ce mai cunoscute. Asimetria a rămas printre preferatele designerilor, fie că vorbim de croială, ori de asimetria dată de color-blocking, iar aceștia și-au exprimat creativitatea jucându-se cu liniille și culorile neproporționale. Perfecțiunea și eleganța date de simetrie într-un outfit țin de domeniul trecutului.

Nu puține au fost vedetele care au ales tinuțe asimetrice tocmai pentru aerul lor îndrăzneț. Marion Cotillard, Anna Kendrick sau  Karolina Kurkova sunt doar căteva nume care au ales să poarte pe covorul roșu rochii cu tăieturi ieșite din comun.

Unul dintre cele mai importante avantaje al asimetriei este faptul că se pretează pentru multe piese vestimentare. Astăzi am decis să vă prezentăm și alte avantaje cu care croiala asimetrică vine la pachet, exemplificând cu cele mai deosebite piese Framboise:

Rochii asimetrice

rochii asimetrice 

Astfel de rochii cu croială lejeră și confortabilă sunt gândite astfel încât să arate bine pe orice tip de siluetă, să ascundă eventualele defecte și cel mai important secret, pe care ar fi bine să nu-l divulgați prea ușor, se potrivesc pentru orice vărstă. De asemenea, rochiile asimetrice se pot purta indiferent de momentul de zi sau de ocaziem, fiind piese versatile care se potrivesc oricărei situații.

Bluze asimetrice 

bluze asimetrice

Motivul pentru care simetria te va face să te îndragostești iremediabil sunt tăieturile originale, atipice și care dau un aer fresh ținutei. În cazul bluzelor asimetrice nu trebuie să vă bateți capul cu accesorii. Asimetria se va evidenția în toată splendoarea ei tocmai prin simplitate. Să nu uităm totuși de versatilitate. O astfel de bluză poate fi purtată atât la un outfit elegant, cât și la unul sport. Moda confortabilă și eleganța lejeră este imposibil să nu cucerească.

Fuste asimetrice

fuste asimetrice

Moda în ceea ce privește fustele este una dimanică, însă orice femeie deține o astfel de piesă în garderobă. Trebuie să recunoaștem faptul că o fusta este o piesă aparte. Nu o poate purta orice tip de conformație, trebuie combinată cu atenție cu alte articole și nu poate avea orice lungime în funcție de ocazia la care alegem să o purtăm. Alegând o fustă asimetrică suntem foarte aproape de a realiza o ținută corectă, dar mai ales care va ieși din tipare. Secretul este să o combinați cu un top simplu și încălțări neutre, astfel piesa asimetrică va rămâne piesa centrală a ținutei.

Un lucru pe care trebuie să nu-l uitați ori de câte ori veți face curat în garderobă este faptul că toate aceste piese asimetrice vor rămâne mereu de actualitate, altfel spus nu se vor demoda vreodata. 1 - 0 pentru asimetrie!

 

Fără îndoiala, dacă te afli în căutarea unei ținute deosebite pentru un eveniment sau pentru birou pe Framboise.ro vei găsi multe variante cu taieturi, suprapuneri asimetrice în culori deosebite.


Mergi sus