Zilele insorite cer un make-up natural!

Soarele si briza vacantelor la mare se arata la orizont iar pielea bronzata dar hidratata merge mana in mana cu un look natural si lejer. So, dear #framboisegirls, este momentul perfect pentru a va schimba rutina de frumusete. 

Asta inseamna a ascunde in dulap feonul in favoarea imbratisarii texturii naturale a parului, adoptarea unul look indraznet si golas, schimbat dermatograful negru pentru o culoare vibranta de eyeshadow de un albastru cobalt, si renuntarea folosirii unui fond de ten cu acoperire completa in favoarea unei pieli stralucitoare.

Acum, stim ca cele mai multe dintre noi avem o trusa intreaga de produse de make-up pe care le consideram esentiale; insa nu este deloc greu sa gasim alternative de vara. Stay pretty but natural!

Exista un produs esential de care nu ne putem lipsii niciodata: anticearcanul. Orice femeie are in trusa ei un anticearcan care sa ii acopere pungile de sub ochi, cearcanele pronuntate sau alte imperfectiuni ale fetei. 

Make-up artistul Michael Ashton, cel care o infrumuseteaza pe cantareata Adele, explica: "In vremea mai calda, este probabil sa transpirati mai mult si pielea tinde sa devina un pic mai uleioasa, ceea ce necesita o textura diferita a anticearcanului. Pe masura ce temperatura creste, regula mea generala este ca mai putin este mai mult." 

Din fericire, cele mai recente formule descoperite, contin pigmenti inteligenti și texturi noi, care dau un nou inteles notiunii de machiaj fara machiaj.  

Majoritatea produselor se gasesc la noi in magazine sau foarte usor, online.

articol%201.jpg

1. Tatcha The Pearl, 185 lei

www.tatcha.com

Photo: tatcha.com

2.Glossier Stretch Concealer, 70 lei

www.glossier.com

Photo: glossier.com

3. NARS Radiant Creamy Concealer, 115 lei

www.sephora.com

Photo: sephora.com

4.Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick, 96 lei

www.sephora.com

Photo: sephora.com


Mergi sus