Met Gala 2018- Atunci cand celebritatile devin opere de arta

In fiecare an asteptam cu sufletul la gura cel mai important si excentric eveniment de fashion al anului. Asa cum povesteam si anul trecut, the MET GALA, este mai mult decat un bal mascat, o strangere de fonduri sau un vernisaj,.

Organizat de Anna Wintour, editorul sef Vogue, si Muzeul Metropolitan de Arta din New York, si supranumit "cea mai mare noapte din modă", Met Gala 2018 este un punct culminant al stilului iconic. 

Strangere de fonduri: Un bun prilej pentru care  Muzeul Metropolitan de Arta din New York aduna zeci de vedete de calibru, tineri creatori si greii industriei din moda.  Pretul unui bilet de participare este de 30.000 de dolari iar donatia merge catre Institutul de Costume al muzeului.

Vernisaj: MET GALA semnifica deschiderea de mare succes a expozitiei anuale de moda a Institutului de Costume care a avut loc la 10 mai 2018. Tema de anul acesta: “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”, in traducere: "Trupuri ceresti: Moda și imaginatia catolică".

Moda: Covorul rosu este o explozie a imaginatiei si a indraznelii. Tema balului este respectata cu sfintenie iar marii creatori petrec la propriu sute de ore in atelier pentru a coase minunatiile purtate de vedete.

Sunt cateva nume sonore care castiga in fiecare an cele mai bune rewiev-uri ale publicului si deopotrica ale criticilor de moda: Blake Livley, Rihanna, Kim Kardashian.

Red blood Queen! Rochia purtata de Blake Lively a presupus 600 de ore de cusut manual si este semnata Versace.

Reach out and touch faith! Rihanna a respectat tema cu sfintenie am putea spune. Creatia este semnata Maison Margiela. Heavy! 

Holly Grail. Rochia purtata de Kim Kardashian este semnata Atelier Versace si este inspirata din noua obsesia a vedetei: stilul anilor 90 Versace. 


Mergi sus